Bucuresti - Bd Unirii, 23 martie 2025

Autism Voice

Asociatia

Autism Voice

Misiunea asociației Autism Voice, încă din 2008, este de a dezvolta și a oferi, la nivel național, cei mai buni specialiști și cele mai bune programe de recuperare și integrare a copiilor cu tulburări din spectrul autist sau comportamentale.

Misiunea asociației Autism Voice, încă din 2008, este de a dezvolta și a oferi, la nivel național, cei mai buni specialiști și cele mai bune programe de recuperare și integrare a copiilor, adoleșcenților și tinerilor cu tulburări din spectrul autist sau comportamentale.

Anul 2024. 40.000 de copii diagnosticați cu autism – au un diagnostic pe viață. Nici un sistem de suport și recuperare. 1 din 54 de copii.

Gândiți-vă la o școală. Sunt 4 săli de clasa 0 (zero). 100 de copii. 4 dintre aceștia sunt diagnosticați cu o tulburare de spectru autist.

Acestea sunt statistici. Dar în spatele cifrelor sunt povești reale.

Din 2008, Asociația Autism Voice este alături de familiile care sunt în spatele acestor statistici.

În cele 3 centre de terapie deschise în București, 440 de copii, adoleșcenți și tineri primesc susținerea și îndrumarea necesară pentru a se integra în societate. De la terapie specializată ABA, până la cursuri cu părinții și cadrele didactice.

Un copil necesită includerea într-un program specializat cu 2, până la 6 ore de terapie pe zi, iar terapia nu poate fi oferită sporadic. Costul minim pentru un program de 2 ore/zi este de 2.700 lei, lună de lună.

Dragi alergatori, cursa copiilor cu autism este ca un ultramaraton. Și noi ne-am propus să le fim alături la fiecare pas. Ne dorim să putem anunța cu bucurie că ne-am îndeplinit misiunea, cu ajutorul vostru.

Noi credem ca în fiecare dintre noi este o latură de super-om și este nevoie doar de ocazia și motivul potrivite pentru a scoate la iveală super-eroul din noi.

Legal Half Marathon este această ocazie! Copii precum Diana, Marian sau Gabriel și alții 437 ca ei, sunt motivul.

Cum poți ajuta?

ALEGE CAUZA SUSȚINUTĂ LA ÎNSCRIERE

Poți susține cauza copiilor din Autism Voice alegându-ne atunci când te înscrii.

Legal Half Marathon este singura cursă din România care donează o parte din taxa de participare cauzei pe care o alegi tu.

FII FUNDRAISER

Ce înseamnă să fii fundraiser? Vei avea propria ta pagină de strângere de fonduri (fundraising) pe platforma Galantom.ro, unde susții copiii. Noi te vom ajuta să creezi această pagină. Pe această platformă îţi poţi ruga familia, prietenii, colegii și pe oricine crezi că poate să doneze online.

Poți să devii fundraiser printr-un mesaj la camelia.puscasu@autismvoice.ro sau telefon 0751 282 120.

Abia așteptăm să ne cunoaștem! Ne vedem la START!

www.autismvoice.ro