Bucuresti - Bd Unirii, 10 octombrie 2021

Cauze sociale

Aleargă cu inima!

Toți participanții vor putea să susțină cu 20 lei din participarea lor o cauză la alegere din cele oficiale de mai jos.

Asociatia

Zi de Bine

Asociația Zi de Bine creează „Loc de Bine”, camere de audiere pentru minori, împreună cu Asociația Victimelor Infracțiunilor Sexuale.
Asociatia

The Social Incubator

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor vulnerabili acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.
Asociatia

Fabrica de daruri

Un proiect de suflet initiat de GINA NEACSU acum 8 luni, care s-a extins de la luna la luna, cu implicarea oamenilor cu inima mare, pentru a sprijini familiile mai putin norocoase din imprejurimile Bucurestiului, dar si periodic, din alte orase, cu alimente, rechizite, imbracaminte, incaltaminte, produse de ingrijire si de curatenie.
Asociatia

Avatar

Proiectul nostru are planificat să transforme casa în care are asociația parteneră sediul, într-un centru de tineret. Prin proiect putem achiziționa un laptop, câteva mese și scaune, un dulap. Pentru ca acest centru să fie funcțional, este nevoie de următoarele investiții: săpat fântână, achiziționarea unui hidrofor, turnat șapă pe terasă și plata unui meșter care să realizeze aceste lucrări. De asemenea, ne propunem dotarea centrului cu o bibliotecă, cu cărți, cu o imprimantă, cu materiale de birotică și papetărie și cu acces la internet.
Asociatia

Atelierul de Bine

Asociația Atelierul de Bine este o organizație non-profit care sprijină educația copiilor defavorizați din mediul rural.
Asociatia

Autism Voice

Misiunea asociației Autism Voice, încă din 2008, este de a dezvolta și a oferi, la nivel național, cei mai buni specialiști și cele mai bune programe de recuperare și integrare a copiilor cu tulburări din spectrul autist sau comportamentale.
Asociatia

Spitale Curate

Asociația Atelierul de Bine este o organizație non-profit care sprijină educația copiilor defavorizați din mediul rural.