Bucuresti - Bd Unirii, 24 martie 2024

Cauze sociale

Asociatia

HOSPICE Casa Sperantei

HOSPICE asigură anual îngrijire paliativă gratuită pentru aproape 5.000 de pacienți care au primit sentința nedreaptă a unei boli grave incurabile. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă servicii de acest tip iar anul acesta construiește un nou spital pentru copii cu boli incurabile și limitatoare de viață lângă București.
Asociatia

Autism Voice

Misiunea asociației Autism Voice, încă din 2008, este de a dezvolta și a oferi, la nivel național, cei mai buni specialiști și cele mai bune programe de recuperare și integrare a copiilor cu tulburări din spectrul autist sau comportamentale.
Asociatia

Atelierul de Bine

Asociația Atelierul de Bine este o organizație non-profit care sprijină educația copiilor defavorizați din mediul rural.
Asociatia

The Social Incubator

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor vulnerabili acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.
Asociatia

Fabrica de daruri

Un proiect de suflet initiat de GINA NEACSU acum 8 luni, care s-a extins de la luna la luna, cu implicarea oamenilor cu inima mare, pentru a sprijini familiile mai putin norocoase din imprejurimile Bucurestiului, dar si periodic, din alte orase, cu alimente, rechizite, imbracaminte, incaltaminte, produse de ingrijire si de curatenie.
Asociatia

Avatar

Prin donația ta poți susține continuarea activităților și pentru alți tineri neauzitori din București. În România există aproape 2000 de copii și tineri surzi, câteva sute dintre ei fiind înscriși în școlile speciale din capitală. În total, în România sunt peste 23.000 de persoane fără auz.

N-avem sange

Este un program derulat de Asociatia HEM, pentru Institutul Național de Transfuzie Sanguină si reprezinta un demers amplu, desfasurat la nivel national, pentru sprijinirea donarii voluntare de sange.

Asociația pentru Victimele Infracțiunilor Sexuale

Aleargă, alături de noi, la Legal-Half Marathon pe 26 martie 2023 și donează, ca să realizăm împreună #LocdeBine No. 9, un spațiu special pentru audierea copiilor la Judecătoria Constanța.

Asociatia Copii pentru Viitor

Activitati educative pentru copii si tineri din mediile dezavantajate, din Bucuresti, Ialomita si Hunedoara.

Asociatia EOS D’ART

Anul acesta marchează o premieră: Legal Half-Marathon are propria cauză umanitară, “Susține un copil campion”, patronată de Maris Urzică.