Bucuresti - Bd Unirii, 24 martie 2024

HOSPICE Casa Sperantei

Asociatia

HOSPICE Casa Sperantei

HOSPICE Casa Speranței construiește un nou spital de îngrijire paliativă pediatrică lângă București.
Credem că îngrijirea palitivă este un drept uman. Peste 22.000 de copiii grav bolnavi au nevoie acum de paliație, iar pentru ei există doar 40 de paturi de spital la nivel național.
Pentru a răspunde acestei nevoi compleșitoare construim un nou spital de îngrijire paliativă lângă București, dedicat copiilor cu boli grave incurabile – un centru cu servicii integrate unde micuții pacienți vor primi îngrijire paliativă la cele mai înalte standarde iar părinții lor vor găsi sprijinul moral și social de care au nevoie.
Ne dorim ca fiecare clipă de viață a pacienților noștri să fie plină de blândețe, demnitate și lipsită de durere. Pentru ei am construit deja și operăm două spitale cu servicii integrate, în Brașov și București unde anul trecut am internat pacienți din 34 de județe ale țării, și un centru socio medical pentru copii la Adunații Copăceni. Asigurăm, de asemenea, îngrijire la domiciliu prin echipe mobile în cinci locații – București, Brașov, Făgăraș, Zărnești și Giurgiu.
În cei 32 de ani de activitate ne-am dovedit dedicarea aducând alinare pentru peste 50.000 de pacienți, adulți cu diagnostic oncologic și copii suferind de o boală gravă și limitatoare de viață, și peste 100.000 dintre membrii familiilor acestora.
Ajută-ne să ne continuăm misiunea. Aleargă alături de noi!