Bucuresti - Bd Unirii, 23 martie 2025

Legal Half-Marathon

,,LEGAL HALF-MARATHON 2021” SE MUTĂ ÎN VIRTUAL

Dragi alergători,

Având în vedere situația epidemiologică și în concordanță cu măsurile Comitetului Național pentru Situații de Urgentă privind stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate în contextul pandemiei de COVID-19, organizatorii competiției ,,Legal Half-Marathon 2021” au decis desfășurarea curselor din programul evenimentului în modul virtual.

Toți participanții înscriși la eveniment vor fi înscriși de drept la cursa virtuală. 

Înțelegem că această modificare s-ar putea să nu se potrivească cu planurile tuturor, și în ipoteza în care un participant (înscris și validat) decide să nu participe la această ediție virtuala a evenimentului ,,Legal Half-Marathon 2021’’, îi oferim posibilitatea de a alege una din următoarele opțiuni:

 1. Păstrarea înscrierii de la actuala ediție pentru ediția 2022 a ,,Legal Half-Marathon’’ care cel mai probabil se va desfășura în data de 27 martie 2022.
 2. Transferul gratuit al înscrierii către o altă persoană.
 3. Transferul sumei reprezentând taxa de înscriere către o cauză socială la alegere (din cele asociate evenimentului). Detalii despre cauzele umanitare susținute de Legal Half-Marathon, aici: https://legalrun.ro/cauze-sociale/.
 4. Restituirea contravalorii taxei de înscriere.

Opțiunea pentru una din variantele de mai sus trebuie realizată pe baza unei solicitări trimise până la data de 11 octombrie 2021, prin e-mail la adresa info@legalrun.ro. Restituirea taxelor se va face până în data de  20 octombrie 2021.

Perioada de desfășurare a ediției virtuale  a ,,Legal Half Marathon 2021” este: 10 – 24 octombrie 2021.

Înscrierile pentru cursa virtuală rămân deschise în continuare până în data de 18 octombrie 2021. După aceasta data vor continua înscrierile pentru ediția 2022 a ,,Legal Half-Marathon’’.

Fiecare participant înscris și validat va putea alerga, în orice loc va dori și va trimite dovada alergării (hartă, distanța alergată și timpul realizat) către un link pus la dispoziție de către organizatori. Detalii despre trimiterea rezultatelor se vor trimite prin email către toți participanții până în data de 10 octombrie.

Pentru participanții de la  cursele virtuale ale competiției Legal Half-Marathon 2021, kiturile de participare vor fi distribuite în perioada 10 – 25 octombrie 2021

Acesta va fi compus din:

 • Număr concurs: se primește în format electronic 
 • Tricoul tehnic oficial  al evenimentului 
  (doar concurenții de la cros 10K, semimaraton și ștafetă)
 • Medalia de participare

După data de 24 octombrie participanții vor avea access la:

 • Clasamentul oficial
 • Diploma de finisher: se primește în format electronic

Nu se organizează curse virtuale  pentru cursele copiilor.

Clasamentele pentru fiecare cursa se vor realiza pe baza dovezilor trimise de către participanti. Nu se vor acorda premii pentru primele locuri din clasament. 

Se vor acorda premii prin tragere la sorți pentru participantii ce trimit un rezultat validat din categoriile OPEN – public larg. 

Toți participanții care aleargă la ediția virtuală a ,,Legal Half-Marathon 2021’ vor fi răsplătiți cu reducerea taxei de participare (-25%) la ediția următoare a ,,Legal Half-Marathon’’ care cel mai probabil va avea loc în data de 27 martie 2022. 

Revenim curand  și cu alte surprize oferite prin grija sponsorilor evenimentului, pentru toți participanții la cursele virtuale ale ,,Legal Half-Marathon 2021’’

Vă mulțumim pentru înțelegerea cu privire la această decizie dificilă și suntem siguri că vom avea o cursă frumoasă în aceasta toamnă!Cu drag,
Echipa Legal Half-Marathon