Bucuresti - Bd Unirii, 24 martie 2024

Legal Half-Marathon

Solidaritate pentru Ucraina

            Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților din România, cu sprijinul Baroului București și Legal Half-Marathon, demarează o amplă acțiune de ajutorare a cetățenilor români și ucrainieni care aleg România ca spațiu de refugiu în calea războiului, desfășurat în aceste zile pe teritoriul Ucrainei.

            Invităm alături de noi Uniunea Națională a Notarilor Publici, Ordinul Consilierilor Juridici din România, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România, magistrații și toți ceilalți profesioniști ai Dreptului în susținerea demersului de sprijinire a relocării în condiții civilizate a cetățenilor refugiați.

            Imagini impresionante cu familii rămase fără adăpost, copii, mame, animăluțe strânse la pieptul unor oameni nevinovați apar în spațiul în care viața noastră pare în siguranță. Oameni simpli din județele Maramureș, Suceava, Galați ș.a. își pun la dispoziție casele, pâinea și sufletul lor spre a ține piept suferinței generate de război.

            Fondurile de ajutorare pot fi strânse în contul de donații, special constituit de ADSA :

            RO63BRDE445SV00005684450 – deschis la BRD Sucursala Aviației, Beneficiar ADSA, CIF 29233217.     

Donații pentru se pot face și pe site-ul www.legalrun.ro.

            Cu sprijinul Baroului București, la sediul din Strada Dr. Dumitru Râureanu nr 3, sector 5, se creează un punct de colectare, la care sunteți invitați să aduceți următoarele tipuri de bunuri (fructe și pre/ambalate, neperisabile sau greu / perisabile):

            Conserve, cașcaval, brânză topită, biscuiți, covrigei, cornuri, pateuri, fructe, produse de igienă personală, ciocolată, apă , sucuri, etc.

            Transportul acestora în localitățile de frontieră se va realiza din fondurile ADSA.

Consiliul Director ADSA

Post a Comment